در مقالات گذشته درباره روش های مختلف تقویت و ترمیم مو صحبت کرده ایم. امروزه با پیشرفت علم پزشکی روش های جدید, راحت و موثری برای تقویت موها و جلوگیری از ریزش آن به وجود آمده است که در این مقاله قصد داریم روش پی آر پی را به شما معرفی کنیم و مزایا و معایب آن را بررسی کنیم.
پیش تر درباره ریزش مو مفصل صحبت کرده ایم و گفتیم که ریزش مو عوامل متعددی دارد.
برای جبران ریزش مو بهترین کار استفاده از روش های تقویتی مو است, تا به کمک این روش ها ابتدا از ریزش مو متوقف شود و سپس سبب افزایش و رشد موها شود. برای انتخاب بهترین روش تقویت مو ابتدا باید با یک پزشک متخصص پوست و مو مشورت نمایید و سپس اقدام به تقویت موها کنید.
پی آر پی یا PRP مخفف کلمه Platelet-Rich Plasma به معنای پلاسمای غنی شده از پلاکت است.
این روش کاملا طبیعی بوده و هم اکنون به عنوان یکی از موثرترین راه های تقویت موی سر به شمار می آید.
در این روش اجزای خون فرد را با روش های خاص جداسازی می کنند و پلاسمای جدا شده را به قسمت های آسیب دیده برای تحریک کلاژن سازی تزریق می کنند.
برای تقویت و ترمیم مو به این روش, ابتدا به مقدار لازم از فرد خون گرفته می شود. سپس به کمک دستگاه های مخصوص پلاکت های خون فرد را جدا کرده و برای تزریق آماده می کنند. محلولی که پس از جداسازی بدست می آید پلاکت های خونی است.
پس از تزریق, پلاکت ها
سوزن هایی که در این روش استفاده می شود بسیار ریز و ظریف هستند و به طور کلی این روش درد بسیار کمی دارد. اما در برخی مراکز زیبایی به ناحیه ای که قرار است تزریق انجام شود مقداری مواد بی حس کننده می زنند تا درد بسیار کمتری حس شود, معمولا مواد بی حسی برای افرادی است که بسیار حساس هستند.
روش پی آر پی توسط دستگاهی به نام “مزوگان” انجام می شود. این دستگاه قادر است که میزان و عمق تزریق را تنظیم کند و از هدر رفتن پی آر پی تهیه شده جلوگیری می کند.
انجام این روش دارای مزایایی است که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد:
همانطور که گفتیم به دلیل استفاده از پلاکت های خود فرد, این روش عوارض جانبی ندارد و فرد می تواند بلافاصله پس از درمان به انجام کارهای روزانه و عادی خود برسد.
برای انجام این روش بهتر است که موراد زیر را رعایت کنید:
پس از انجام درمان موارد زیر را رعایت کنید: